Avui anem al Brasil, on sembla que acabarà fent més bon temps que aquí… amb aquest agost i el setembre que portem, no hi ha qui ho anomeni estiu. Però anem al que toca.
Els caramels Pocket estan fets al Brasil, i tenen una paleta de sabors del tot estranya i que m’ha cridat força l’atenció: llet, pastís de llimona, cafè, mousse de maracujà (fruita de la passiò) i el que us ensenyo avui: blat de moro. Si, tal com ho llegiu, no ho havia pensat mai d'incloure aquest sabor dins dels dolços però crec que encaixa perfectament. I la veritat és que les sensacions han sigut molt bones, m’ha encantat i efectivament m’ha despertat l’interès per provar altres productes del mateix sabor.
Els fabricants dels caramels Pocket es diuen Riclan i la seva historia la podeu llegir a la web en castellà, anglès i portuguès. Però si us fa mandra llegir-la, aquí teniu la versió reduïda.
Al començament dels anys quaranta, a l’estació de tren de la ciutat de Rio Claro s’hi varen instal·lar un grupet a fabricar caramels. Eren molt bons i als anys 60 s’hi van posar més en serio fabricant també caramels amb pal (si, chupa-chups) i altres productes sota el nom de Fábrica de Balas São João, nom que va durar fins al 2000, on va passar a anomenar-se Riclan S.A. per fer més senzilla la seva identificació de cara a la internacionalització.
Els caramels Pocket estan fets al Brasil, i tenen una paleta de sabors del tot estranya i que m’ha cridat força l’atenció: llet, pastís de llimona, cafè, mousse de maracujà (fruita de la passiò) i el que us ensenyo avui: blat de moro. Si, tal com ho llegiu, no ho havia pensat mai d'incloure aquest sabor dins dels dolços però crec que encaixa perfectament. I la veritat és que les sensacions han sigut molt bones, m’ha encantat i efectivament m’ha despertat l’interès per provar altres productes del mateix sabor.
Els fabricants dels caramels Pocket es diuen Riclan i la seva historia la podeu llegir a la web en castellà, anglès i portuguès. Però si us fa mandra llegir-la, aquí teniu la versió reduïda.
Al començament dels anys quaranta, a l’estació de tren de la ciutat de Rio Claro s’hi varen instal·lar un grupet a fabricar caramels. Eren molt bons i als anys 60 s’hi van posar més en serio fabricant també caramels amb pal (si, chupa-chups) i altres productes sota el nom de Fábrica de Balas São João, nom que va durar fins al 2000, on va passar a anomenar-se Riclan S.A. per fer més senzilla la seva identificació de cara a la internacionalització.
Stand ISM 2011 / Foto: ABICAC
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada