Comencem la setmana esperant que algun dia els senyors de Walkers’ Nonsuch tinguin la pàgina nova llesta. Mentrestant anirem tirant de la frase “pure taste” de no se pas què… en serio, quin toffee més lamentable.
Per començar, és molt dur i ha costat déu i ajuda que s’estovés. Un cop estovat, s’enganxava per tot arreu, s’ha fragmentat a mil bocins i han quedat enganxats a tots els racons impossibles (i que mai hauries imaginat que existien) dels queixals. La cosa no s’acaba aquí, per treure-ho he hagut de fer les mil i una ganyotes. Tot plegat, per un sabor força pèssim. I no, no el recomano, crec que hi ha molts toffees al mercat per triar i gaudir menjant-ne.
Per altra banda, val a dir que Walkers’ Nonsuch Ltd va ser fundada el 1894 pels germans Horleston, a un petit local de Lovatt Street (anomenat Calverley street al 1950). Però no va ser fins al 1915 quan Edward Walker va començar a fabricar i industrialitzar el toffee que avui coneixem (i segur que amb altres sabors i textures) a Longton (petit poblat al costat de Stoke, també conegut com The Potteries, a la regió de Staffordshire)
Per començar, és molt dur i ha costat déu i ajuda que s’estovés. Un cop estovat, s’enganxava per tot arreu, s’ha fragmentat a mil bocins i han quedat enganxats a tots els racons impossibles (i que mai hauries imaginat que existien) dels queixals. La cosa no s’acaba aquí, per treure-ho he hagut de fer les mil i una ganyotes. Tot plegat, per un sabor força pèssim. I no, no el recomano, crec que hi ha molts toffees al mercat per triar i gaudir menjant-ne.
Per altra banda, val a dir que Walkers’ Nonsuch Ltd va ser fundada el 1894 pels germans Horleston, a un petit local de Lovatt Street (anomenat Calverley street al 1950). Però no va ser fins al 1915 quan Edward Walker va començar a fabricar i industrialitzar el toffee que avui coneixem (i segur que amb altres sabors i textures) a Longton (petit poblat al costat de Stoke, també conegut com The Potteries, a la regió de Staffordshire)
Imatge de la pàgina histórica de Potteries
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada