Avui tornem a recuperar productes de la fira ISM 2014, aquestes barretes m’havien quedat pendents perquè volia mirar de fer-ne una comparació amb les neules, però deixaré la idea per més endavant.
De moment, centrem-nos en aquests tubs de xocolata amb farcit a l’interior. N’he vist, a la xarxa, de molts sabors, però l’únic que he provat és aquest de maduixa… bé, això és el que en un principi posa a l’embalatge, perquè al provar-lo… ha distat bastant de l’expectativa. Diguem, que s’havia liofilitzat completament el seu interior donant lloc a una mena de polsim rosat amb un lleuger regust a iogurt, sabor que no em desagrada però em sorprèn. La “xocolata” és pura crema de cacau i no m’ha calgut degustar gaire més per tenir clar que és una barra per berenar de tant en tant (però molt de tant en tant, de debó).
La sorpresa però, ha sigut la galeta o cruixent que separa el farcit del banyat de xocolata, és molt bona! Crec que és el punt que fa el producte agradable, la mescla de galeta+cacau+farcit (de pols) és acceptable. Caldrà veure si milloren el producte més endavant i solucionen el farcit.
Bel és una gran empresa Brasilera fundada el 1976, el nom prové de la dona del seu fundador: Isabel. Actualment l’empresa fabrica, entre molts productes, dolços banyats amb aquest substitut de xocolata ja siguin de forma cilíndrica com petits daus de “mousse”.
De moment, centrem-nos en aquests tubs de xocolata amb farcit a l’interior. N’he vist, a la xarxa, de molts sabors, però l’únic que he provat és aquest de maduixa… bé, això és el que en un principi posa a l’embalatge, perquè al provar-lo… ha distat bastant de l’expectativa. Diguem, que s’havia liofilitzat completament el seu interior donant lloc a una mena de polsim rosat amb un lleuger regust a iogurt, sabor que no em desagrada però em sorprèn. La “xocolata” és pura crema de cacau i no m’ha calgut degustar gaire més per tenir clar que és una barra per berenar de tant en tant (però molt de tant en tant, de debó).
Una neula (o waffer, com en diuen ells) partit.
La sorpresa però, ha sigut la galeta o cruixent que separa el farcit del banyat de xocolata, és molt bona! Crec que és el punt que fa el producte agradable, la mescla de galeta+cacau+farcit (de pols) és acceptable. Caldrà veure si milloren el producte més endavant i solucionen el farcit.
La fàbrica situada al polígon industrial de Marília
Bel és una gran empresa Brasilera fundada el 1976, el nom prové de la dona del seu fundador: Isabel. Actualment l’empresa fabrica, entre molts productes, dolços banyats amb aquest substitut de xocolata ja siguin de forma cilíndrica com petits daus de “mousse”.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada