Seguim parlant de roses, se que és estrany però m’he trobat de cop amb productes florals. Serà cosa de la primavera que els confiters altera… Loacker, de qui vam parlar fa.. dos anys! Amb aquelles delicioses galetes d’oblia. Avui hi tornem amb un producte farcit d’aquella crema tan bona d’Itàlia, la gianduja (un 50-50 d’avellanes i xocolata).
Aquest producte, Rose of the Dolomite és el més estrany que he provat i vist de Loacker, més conegut i desitjat per les galetes en diferents sabors i textures (també per versions recobertes de diferents xocolates). Les roses, són d’un detall molt acurat, que les fan molt llamineres a primer cop d’ull, una vegada mossegades, es combina la xocolata exterior amb el farcit cremós de l’interior. Un sabor d’avellana i crema de cacau que no es pot comparar ni amb la pasta de Ferrero, increïble! Ara només em tocarà buscar com un boig on en puc trobar, perquè aquesta mostra és de la passada fira ISM i no m’ha semblat pas veure-les per aquí.
Pel que veig a la seva web, hi ha una versió “fosca”, de xocolata negra (60% de cacau), que promet molt si és com m’imagino i una altra de pasta blanca que penso oblidar completament. Si bé, de moment, només us garanteixo que flipareu molt amb l’original. De nou, increïble!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada