Si sou persones de muntanya i no us agrada aquesta mena de preparats gelatinosos que fan augmentar el rendiment del teu cos, potser us agradarà les galetes Dar-vida. Galetes cruixents amb un 88% de gra de blat, molt saludables i riques amb vitamina B1 (Tiamina).
Deixant de banda el sabor, és una bona galeta que serveix tant per berenar com per snack. Poseu-hi formatge fresc a sobre i una mica d’orenga i ja teniu què picar abans de dinar o sopar. Tot un encert i més saludables que les torrades que venen a la majoria de supermercats.
El 1937, a la localitat de Grosshöchstetten (al Cantó de Berna, Suïssa), Grieb & Co. van iniciar una petita producció industrial de galetes, especialment, d’aquestes integrals que es venien en exclusius llocs dietètics. Els lligams entre els productes de Dar-Vida i el muntanyisme ja són ben presents des del començament: el 1956 l’empresa va formar part de l’expedició a l’Himalaya. El seu creixement va ser continuat fins al 1963, quan va ser adquirida per HUG, una altra empresa suïssa que s’encarregaria més endavant d’automatitzar quasi la totalitat de la seva fabricació.
Deixant de banda el sabor, és una bona galeta que serveix tant per berenar com per snack. Poseu-hi formatge fresc a sobre i una mica d’orenga i ja teniu què picar abans de dinar o sopar. Tot un encert i més saludables que les torrades que venen a la majoria de supermercats.
El 1937, a la localitat de Grosshöchstetten (al Cantó de Berna, Suïssa), Grieb & Co. van iniciar una petita producció industrial de galetes, especialment, d’aquestes integrals que es venien en exclusius llocs dietètics. Els lligams entre els productes de Dar-Vida i el muntanyisme ja són ben presents des del començament: el 1956 l’empresa va formar part de l’expedició a l’Himalaya. El seu creixement va ser continuat fins al 1963, quan va ser adquirida per HUG, una altra empresa suïssa que s’encarregaria més endavant d’automatitzar quasi la totalitat de la seva fabricació.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada