Ja fa més d’un any us vaig parlar de les Vivani pasta, unes galetes farcides similars a les Pim’s, bé, similars a moltes que han sortit ara que segueixen la mateixa estructura: galeta, farcit gelificat i banyat de xocolata.
En el cas de les galetes de l’empresa turca, Tayaş, la xocolata és “compound”. Què vol dir? Doncs que és un substitut més econòmic que la xocolata que fan servir altres marques. És una mena de cacau adulterat amb greixos vegetals (sobretot provinent d'oli de coco o de palmera, molt greixosos) i edulcorants. Ús sorprendríeu de la quantitat de productes que en porten i pensem que és xocolata “de qualitat”.
Si anteriorment vaig parlar de les Vivani pasta de gerds vermells, avui és el torn de les que porten caramel al seu interior. Una manera de donar-li a la galeta menys dolçor de la que normalment té. Crec que és el punt bo d’aquesta versió. No us penseu que recordo gaire l’anterior galeta per comparar-ho, però sí que he trobat aquesta un punt més agradable. Tot i així, la impossibilitat de comprar-ne aquí i la gran quantitat d’alternatives similars que hi ha al supermercat igual d’acceptables, fan aquestes galetes inviables aquí. Però apunteu-vos-ho a la llibreta de cultura gastronòmica de Turquia.
En el cas de les galetes de l’empresa turca, Tayaş, la xocolata és “compound”. Què vol dir? Doncs que és un substitut més econòmic que la xocolata que fan servir altres marques. És una mena de cacau adulterat amb greixos vegetals (sobretot provinent d'oli de coco o de palmera, molt greixosos) i edulcorants. Ús sorprendríeu de la quantitat de productes que en porten i pensem que és xocolata “de qualitat”.
Si anteriorment vaig parlar de les Vivani pasta de gerds vermells, avui és el torn de les que porten caramel al seu interior. Una manera de donar-li a la galeta menys dolçor de la que normalment té. Crec que és el punt bo d’aquesta versió. No us penseu que recordo gaire l’anterior galeta per comparar-ho, però sí que he trobat aquesta un punt més agradable. Tot i així, la impossibilitat de comprar-ne aquí i la gran quantitat d’alternatives similars que hi ha al supermercat igual d’acceptables, fan aquestes galetes inviables aquí. Però apunteu-vos-ho a la llibreta de cultura gastronòmica de Turquia.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada