Tornem les rareses japoneses (visca!). Avui us ensenyo la combinació de dues coses molt bones: unes mongetes dolces azuki, les mateixes que es fan servir pels pastissets doriyaki recobertes d’una base de xocolata de te verd molt dolç. La dolçor de les dues coses farà que poca gent li agradi. Jo mateix, que m’agrada molt aquestes coses, ho he trobat molt dolç i que fins i tot, arriba a cansar-me. (En dos dies encara no m’he acabat els 33 grams de producte.
Per els “Matcha azuki chocolate” (明治抹茶小豆チョコレート) Meiji ha triat una caixa, visualment, molt luxosa. Clarament li dóna una categoria molt alta i elegant, però m’ha decebut una mica quan a dins, hi he vist la bossa estàndard i tan poc atractiva. Transparent potser hauria quedat millor, no tan ben protegits, però visualment més maco i coherent.
Les boles, que a la caixa es veuen amb un perfecte verd, surten de la bossa amb aquestes taques blanques, esquerdades o amb poca brillantor. Desconec si és pel viatge que han fet des del Japó o… vist que hi ha altres blocs que les han fotografiat i tenen el mateix “problema”, ja és un defecte recorrent. Tot plegat, trobo que és una gran idea que li falta una mica més de feina per arribar a ser considerat un gran dolç. Un bon producte amb mongetes azuki seria el els Hi-Chew Desert Doriyaki de Morinaga, que vaig comentar fa temps (molt de temps).
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada