Caramel nutricosmètic perfumat de roses. No, no és la nova droga que causa furar a la desapareguda ruta del bacalao, és el primer caramel que provo de l’empresa búlgara Alpi.
Amb una tipografia molt similar a la marca de sabó Dove i un color molt femení, Deo es posiciona com un caramel que conté (segons la web de l’empresa) geraniol, un oli que es troba a les roses i és molt efectiu per repel·lir insectes. El caramel, no és gustativament cap secret, l’aroma i regust que deixa a la boca és d’un sabor tirant entre cirera i gerds vermells (tot i que podria ser el sabor de rosa, ja que el geraniol té un sabor molt característic) amb un punt d’acidesa que agraeixo molt.
També hi ha la versió sense sucre i la que conté lavandula ( però us sonarà més, potser, si us dic que conté espígol, oi?). Deo va enfocat a això, caramels amb olis de plantes aromàtiques, una família de les moltes que la casa Alpi ofereix als seus consumidors. Fundada el 1995, l’empresa es caracteritza per treballar en dos camins molt diferenciats, la part tradicional fabrica el que la majoria d’empreses fan, i l’altra és una col·laboració molt estreta amb la universitat de tecnologia dels aliments, on desenvolupen nous i estranys caramels com els Deo.
Amb una tipografia molt similar a la marca de sabó Dove i un color molt femení, Deo es posiciona com un caramel que conté (segons la web de l’empresa) geraniol, un oli que es troba a les roses i és molt efectiu per repel·lir insectes. El caramel, no és gustativament cap secret, l’aroma i regust que deixa a la boca és d’un sabor tirant entre cirera i gerds vermells (tot i que podria ser el sabor de rosa, ja que el geraniol té un sabor molt característic) amb un punt d’acidesa que agraeixo molt.
També hi ha la versió sense sucre i la que conté lavandula ( però us sonarà més, potser, si us dic que conté espígol, oi?). Deo va enfocat a això, caramels amb olis de plantes aromàtiques, una família de les moltes que la casa Alpi ofereix als seus consumidors. Fundada el 1995, l’empresa es caracteritza per treballar en dos camins molt diferenciats, la part tradicional fabrica el que la majoria d’empreses fan, i l’altra és una col·laboració molt estreta amb la universitat de tecnologia dels aliments, on desenvolupen nous i estranys caramels com els Deo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada