Avui anem a França per tornar a presentar l'empresa Verquin, força present aquí gràcies a la feina que fan l'empresa distribuïdora basca Agruconf. Al març parlava d'uns caramels de mel que podeu llegir aquí, però el que realment hauríeu de veure, del que encara n'estic sorprès, és de les boles Fwi que va treure al 2012 (aquestes les podeu veure aquí).
El caramel d'avui no és res espectacular. El caramel ultràcid és un producte que sembla que sigui increible però ningú n'acaba menjant més de tres. Em passa amb moltes marques que treuen el mateix producte i al cap de poc desapareix del lineal. Això però, no ens us ha d'afectar quan dic que és un sabor explosiu d'allò més bo. M'ha agradat i alhora, m'ha deixat la boca escaldada. Si sou de llengua dura, no us preocupeu, a més a més d'aquests Têtes Brûlées Star, hi ha una Bille Double Choc, que a més de ser súper àcid per fora, porta un farcit d'àcid amb pols a dins. Volies acidesa? Doncs dues tasses. L'estètica de tot plegat és tan bona que la gamma de productes s'ha ampliat a tota mena de textures, mantenint sempre el factor "super àcid" com a reclam: gomes, caramels tous, boles toves recobertes de caramel... fins que s'acabin les idees, segurament.
L'empresa es troba a l'altra punta de França, al departament de Pas de Calais (on hi ha aquells grans campaments d'immigrants que volen anar a Anglaterra). En aquell nòrdic territori, al 1912, s'hi va fundar aquesta empresa que ja representa el 10% dels dolços de França. No tot és la seva marca, ja que fabrica per altres empreses, però veient els productes que treu, no m'estranya que tingui la força que té. Treball i constància.
El caramel d'avui no és res espectacular. El caramel ultràcid és un producte que sembla que sigui increible però ningú n'acaba menjant més de tres. Em passa amb moltes marques que treuen el mateix producte i al cap de poc desapareix del lineal. Això però, no ens us ha d'afectar quan dic que és un sabor explosiu d'allò més bo. M'ha agradat i alhora, m'ha deixat la boca escaldada. Si sou de llengua dura, no us preocupeu, a més a més d'aquests Têtes Brûlées Star, hi ha una Bille Double Choc, que a més de ser súper àcid per fora, porta un farcit d'àcid amb pols a dins. Volies acidesa? Doncs dues tasses. L'estètica de tot plegat és tan bona que la gamma de productes s'ha ampliat a tota mena de textures, mantenint sempre el factor "super àcid" com a reclam: gomes, caramels tous, boles toves recobertes de caramel... fins que s'acabin les idees, segurament.
L'empresa es troba a l'altra punta de França, al departament de Pas de Calais (on hi ha aquells grans campaments d'immigrants que volen anar a Anglaterra). En aquell nòrdic territori, al 1912, s'hi va fundar aquesta empresa que ja representa el 10% dels dolços de França. No tot és la seva marca, ja que fabrica per altres empreses, però veient els productes que treu, no m'estranya que tingui la força que té. Treball i constància.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada