Avui anem cap a Torrejón de Ardoz, prop de la capital d’Espanya, on Intervan hi te la seva fàbrica i on hi fabriquen productes com els que hem comentat en el bloc, que no són pocs: el més conegut, el café Dry, els jellies sense sucre, els caramels tous Pictolín (tipus toffee de fruita) amb sucre i sense.
L’isomalt és un producte com l’estèvia o el maltitol que serveix per fer caramels sense sucre. Normalment no es sol posar, ja que al meu parer, més o menys tot fan el mateix i són força similars, però quan veig que Intervan ho posa d’una manera tan visual, és perquè deu portar quelcom més. Doncs no, és un caramel sense sucre amb isomalt. El sabor eucaliptus és bo i repetiria si els tornés a veure, el que m’ha fet més gràcia, però, és aquesta “i” que hi ha marcat al caramel, fabricat amb el sistema dipositat, i que em recorda molt els logos dels anys 70 i principis dels 80.
El caramel, dels que he comentat, és probablement el més retro que he vist aquest any. Una bona redefinició seria quelcom desitjable, el sabor però, l’he trobat prou bo i ha fet el que havia de ser, refrescar-me el coll i treure’m el mal gust de la boca.
L’isomalt és un producte com l’estèvia o el maltitol que serveix per fer caramels sense sucre. Normalment no es sol posar, ja que al meu parer, més o menys tot fan el mateix i són força similars, però quan veig que Intervan ho posa d’una manera tan visual, és perquè deu portar quelcom més. Doncs no, és un caramel sense sucre amb isomalt. El sabor eucaliptus és bo i repetiria si els tornés a veure, el que m’ha fet més gràcia, però, és aquesta “i” que hi ha marcat al caramel, fabricat amb el sistema dipositat, i que em recorda molt els logos dels anys 70 i principis dels 80.
El caramel, dels que he comentat, és probablement el més retro que he vist aquest any. Una bona redefinició seria quelcom desitjable, el sabor però, l’he trobat prou bo i ha fet el que havia de ser, refrescar-me el coll i treure’m el mal gust de la boca.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada