Sabeu aquell bombó que queda a la caixa perquè porta alguna cosa o una altra que no agrada a ningú? Doncs crec que l'Elsa Lambinet (1987), una jove dissenyadora francesa, ha trobat una solució: donar els bombons "desmuntats" i que cadascú els munti a la seva manera. Si, Ikea definitivament ha arribat a l'alimentació.
El projecte s'ha batejat amb el nom de "Sweet Play" perquè bàsicament et poses a jugar amb el menjar, a provar combinacions per finalment, menjar-lo. L'aspecte final dels bombons em recorden les càmeres Polaroid. Bé, potser no tant. La culpa és del Dimarts.
Paraules de la pròpia dissenyadors a Dezeen confirma la focalització del menjar com a joc experimental. Hi ha una llibertat de combinacions però força controlada: hi ha tres tipus de xocolata, la negra amb un forat, només tolera que se la barregi amb fruita mentre que la xocolata amb llet al tenir una superfície superior més generosa, permet col·locar-hi nous o altres tipus de fruits secs. La xocolata blanca té una superfície plana, com si fos una piscina, per contenir-hi líquids o segurament també algun tipus de melmelada. El compartiment pla que tenen els tres mòduls serveix per col·locar-hi el farcit que volguem dins d'una gama molt típica dins el món dels dolços: caramel, torró, praliné, etc.
SWEET PLAY from Elsa Lambinet on Vimeo.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada