Suposo que si us dic Suïssa i lingots d'or, l'última cosa que us ve al cap són barres de xocolata oi? A mi també em passa, però a partir d’avui també haureu de tenir les rajoles de xocolata Goldkenn al cap.
Situats al costat del llac Geneva (des del 2011 al llac Neuchatel), l’empresa porta des del 1980 elaborant xocolata com s’ha fet sempre per aquestes contrades alpines, especialitzant-se en xocolates i trufes farcides de licors. Ja fa un temps que corren pel mercat (jo els he conegut a l’aeroport, a les botigues no n’he vist encara) uns cobranding de Goldkenn and marques de begudes alcohòliques (whiskies): Cointreau, Grand Marinier, Williamine, Ron Saint James, Remy Martin (dues versions), The famouse grouse, i de la que parlarem avui: Jack Daniels.
D’entrada us dic que la xocolata és impressionant, fina i amb una amargor molt encertada. Fosca, negra i amb un cruiximent al mastegar molt dur (és un bon senyal). El punt que em fa ballar si recomanar-vos o no la rajola és que l’essència de Jack Daniels és… pse pse. Entenc que mai podem exigir la mateixa experiència en el whisky d’ampolla amb un altre producte alimentari (i encara menys sòlid), però d’aquí a dir que està farcit de Jack és passar-se tres o quatre pobles. Val a dir que, la quantitat de farcit de licor és el més generòs que he provat fins avui.
Situats al costat del llac Geneva (des del 2011 al llac Neuchatel), l’empresa porta des del 1980 elaborant xocolata com s’ha fet sempre per aquestes contrades alpines, especialitzant-se en xocolates i trufes farcides de licors. Ja fa un temps que corren pel mercat (jo els he conegut a l’aeroport, a les botigues no n’he vist encara) uns cobranding de Goldkenn and marques de begudes alcohòliques (whiskies): Cointreau, Grand Marinier, Williamine, Ron Saint James, Remy Martin (dues versions), The famouse grouse, i de la que parlarem avui: Jack Daniels.
D’entrada us dic que la xocolata és impressionant, fina i amb una amargor molt encertada. Fosca, negra i amb un cruiximent al mastegar molt dur (és un bon senyal). El punt que em fa ballar si recomanar-vos o no la rajola és que l’essència de Jack Daniels és… pse pse. Entenc que mai podem exigir la mateixa experiència en el whisky d’ampolla amb un altre producte alimentari (i encara menys sòlid), però d’aquí a dir que està farcit de Jack és passar-se tres o quatre pobles. Val a dir que, la quantitat de farcit de licor és el més generòs que he provat fins avui.
Exemple d'expositor amb les rajoles de xocolata amb diferents whiskis
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada