Avui us porto un producte similar als bolets de la muntanya (Kino No Yama) els Takenoko No Sato (Poble dels brots de bambú). Anem a pams, això són brots de bambú… ara ho enteneu oi? No, oi? Jo tampoc, sóc dels que en deia “avets”… però, què hi farem, caldrà adaptar-se al tema perquè té tota la pinta de tenir tant o més èxit que els bolets.
Ho fa, com podeu veure a la caixa, Meiji, una marca japonesa molt potent amb una estètica molt kawaii i que tot bon otaku coneix. El nadal 2013-2014 van decidir fer una “white collection”, elaborant de manera limitada productes de la marca, en aquest cas, els brots de bambú nevats. El resultat és molt maco i el detall de les galetes és clavat al que s’ensenya a la caixa, tot un detall positiu.
La xocolata és molt bona, molt més que qualsevol xocolata blanca (o hauria de dir succedani de xocolata?) però crec que cal mencionar que gran part del bon sabor que donen aquestes galetes no és només de la xocolata, sinó també de la galeta. La galeta de farina (blat) té un punt de mantega (aka greix) molt bo, a més a més, em comenten que podria tenir un aromatitzant cítric, com ara taronja (una mica com els rubiols…). Això explicaria perquè és impossible guardar la bossa per més tard o un altre dia.
Queda pendent els Takenoko no Sato de matcha i xocolata… però m’han dit que és d’edició limitada. Si és així, m’indignaré molt! :(
Ho fa, com podeu veure a la caixa, Meiji, una marca japonesa molt potent amb una estètica molt kawaii i que tot bon otaku coneix. El nadal 2013-2014 van decidir fer una “white collection”, elaborant de manera limitada productes de la marca, en aquest cas, els brots de bambú nevats. El resultat és molt maco i el detall de les galetes és clavat al que s’ensenya a la caixa, tot un detall positiu.
La xocolata és molt bona, molt més que qualsevol xocolata blanca (o hauria de dir succedani de xocolata?) però crec que cal mencionar que gran part del bon sabor que donen aquestes galetes no és només de la xocolata, sinó també de la galeta. La galeta de farina (blat) té un punt de mantega (aka greix) molt bo, a més a més, em comenten que podria tenir un aromatitzant cítric, com ara taronja (una mica com els rubiols…). Això explicaria perquè és impossible guardar la bossa per més tard o un altre dia.
I parlant de bosses... veieu la diferencia entre aquestes bosses i les dels bolets (no només cromàticament)? Mola, oi?
Queda pendent els Takenoko no Sato de matcha i xocolata… però m’han dit que és d’edició limitada. Si és així, m’indignaré molt! :(
Foto: Julie & Japan
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada