Pensàveu que el tema de te verd (matcha) ja estava fred oi? Doncs avui us ensenyo unes boles d’arròs cobertes amb el que seria un “matcha artificial”, puix que és el més soso que he provat fins ara. Pot ser que en part sigui culpa de la bola… De totes maneres, no m’ha entusiasmat gens, no em ve al cap, qui podria menjar aquestes boles. Definitivament deu ser cosa dels sabors asiàtics.
El que m’ha sorprès és el dibuix petit a l’interior (us en poso una imatge detallada a sota). Jo interpreto un centre de xocolata (i sense saber que és una bola d’arròs inflat) fàcilment algú pensaria que és una xocolata airejada, arrodonida i posteriorment recoberta de te verd (amb un “pintat verd-fosc al final). I clar, després mireu les fotos del producte de l’interior, i no s’aguanta per enlloc.
Jiashili Food és una empresa amb 7.500m2 de zona productiva amb maquinària força “moderna” situada a Guangdong (sud-est de la Xina, “prop” de Hong Kong) i porten des de l'any 2000 en el negoci dels dolços, especialment en els confits de xocolata (avellanes, ametlles, farcits… recoberts de cacau o derivats d’ell).
El que m’ha sorprès és el dibuix petit a l’interior (us en poso una imatge detallada a sota). Jo interpreto un centre de xocolata (i sense saber que és una bola d’arròs inflat) fàcilment algú pensaria que és una xocolata airejada, arrodonida i posteriorment recoberta de te verd (amb un “pintat verd-fosc al final). I clar, després mireu les fotos del producte de l’interior, i no s’aguanta per enlloc.
Jiashili Food és una empresa amb 7.500m2 de zona productiva amb maquinària força “moderna” situada a Guangdong (sud-est de la Xina, “prop” de Hong Kong) i porten des de l'any 2000 en el negoci dels dolços, especialment en els confits de xocolata (avellanes, ametlles, farcits… recoberts de cacau o derivats d’ell).
Aquest verd clar, quasi blanquinós i força trist és idèntic a l'original.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada