Avui parlarem d’uns caramels sabor toffee de llet (intraduïble a dulce de leche per alguns, bromes a part). Lutti és la primera marca de confiteria de Bèlgica i la segona a França i de les que han crescut més durant aquests últims 4 anys. Especialitzada en caramels tous de fruites, gomes i confites, els toffees són el producte estrella que exporta a la majoria de països europeus.
Si bé, aquest caramel deixa bastant a desitjar. Poc sabor de llet cremada i a mi no m'han posat farcit a cap dels dos! Si bé, pel costat positiu, crec que per mida és una bona peça, ni massa gran ni massa petita i m'ha agradat el detall de la marca al caremel, el sabor però, sempre serà més bo que aquell cony de Walkers.
Lutti inclou marques com Surffizz, Arlequin i Bubblizz, i des de l’any 2011, totes elles (inclosa la Lutti) pertany al gegant alemany Katjes Fassin GmbH, propietari també de Granini, Sallos (que ja vam comentar al bloc aquí), Ahoj Brause i Gletscher Eis.
Pel que fa l'embolcall (que per cert, últimament no comento massa), forma part del llenguatge clàssic per designar als toffees de llet (o similars): paper daurat (per indicar l'status), una vaca i un fons muntanyós al més similar possible a Suïssa, d’aquesta manera ens ve al cap un producte artesà, natural i fet de la mà d’un artesà que viu a dalt de la muntanya fabricant feliçment aquests dolços… hehehe.
Si bé, aquest caramel deixa bastant a desitjar. Poc sabor de llet cremada i a mi no m'han posat farcit a cap dels dos! Si bé, pel costat positiu, crec que per mida és una bona peça, ni massa gran ni massa petita i m'ha agradat el detall de la marca al caremel, el sabor però, sempre serà més bo que aquell cony de Walkers.
Lutti inclou marques com Surffizz, Arlequin i Bubblizz, i des de l’any 2011, totes elles (inclosa la Lutti) pertany al gegant alemany Katjes Fassin GmbH, propietari també de Granini, Sallos (que ja vam comentar al bloc aquí), Ahoj Brause i Gletscher Eis.
Pel que fa l'embolcall (que per cert, últimament no comento massa), forma part del llenguatge clàssic per designar als toffees de llet (o similars): paper daurat (per indicar l'status), una vaca i un fons muntanyós al més similar possible a Suïssa, d’aquesta manera ens ve al cap un producte artesà, natural i fet de la mà d’un artesà que viu a dalt de la muntanya fabricant feliçment aquests dolços… hehehe.
Bossa on es pot veure que diuen que te farcit... i no ha sigut el cas! / Foto: The french bee
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada