Passa al contingut principal

Menú de begudes refrescants Meiji

Avui tornem a parlar de Meiji, som a l’estiu i qualsevol envàs que porti gel o gelats és ideal per aquest final de més horrible, calorós (encara ha sigut prou fresquet...) i anormal (ha quedat clar el que en penso de l’estiu? Gràcies).


Les gomes de xocolata (cobertura blanca de fet) són petites gomes de sabors, en aquest cas, gomes de maduixa, cola i raïm cobertes d’aquesta xocolata blanca pintada de color pastel segons el sabor. L’apunt final a la bola és l’afegit d’un abrillantador (cera d’abella o un derivat alimentari) per donar-li aquest “brill perlat”.


Encara que pels dibuixos, m’imaginava alguna cosa més àcida i fresca, que portes dextrosa o xylitol com els xiclets, per exemple, però no. No té res que em recordi que són sabors de gelats més enllà de les tres copes il·lustrades de la caixa.


No és el millor que he provat de Meiji, ans el contrari, tendeix a ser un dels pitjors productes que he provat. Si, serà molt probablement aquesta cobertura amb poc sabor i la minúscula goma interior que s’enganxa abans no tens l’oportunitat d’assaborir-la. Les he provat totes tres, i n’havia fet foto per comentar-les posteriorment una per una. Però no fa falta, tots tres sabors estan per sota de l’esperat, i no ho tornaria a comprar, sols m’ho tornaria a menjar si m’ho regalen o em conviden.

Les boles de cola, que podrien ser de caramel o café perfectament.

Els de raïm, que la gràcia és que per ells és un sabor clàssic i aquí és més aviat una raresa.

Nota: Mirant altres caixes i combinacions de sabors diferents, he vist que aquestes caixes no són les característiques de la col·lecció de gomes toves xocolatejades, sinó que correspon a unes sèries més “experimentals” i de marketing. Els originals, els que crec que val la pena provar, són els Gummy Choco de tub com els que podeu veure a la imatge d’aquí sota.


Foto de Cybele, autora del Candy Blog



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Palitos Oka Loka

Al desembre de l'any passat parlava de la colombiana Super i el seu Magic Mix , un sobre d'aquests que pal per anar llepant i fer servir com a eina per menjar la pols que hi ha al fons. Segur que n'heu vist perquè durant uns quants anys va ser molt popular i segur que ara també n'hi deu haver a les botigues. Que recordi ara mateix, l'última vegada que en vaig comprar tenia un peu com a caramel per enganxar-hi la pols. Molt curiós i higiènic, hehehe. Però si això de convertir-vos en un os formiguer no és el que busqueu, els de Super també tenen uns Palitos que són uns fantàstics i innovadors fideus de colors de poc més d'un centímetre en cinc sabors diferents que són gaire clars, menys el groc que és llimona... la resta crec que són sabors sud americans, tipus guaiaba , mango , etc. De nou, crec que l'envàs, la tipografia grafitera de la marca Oka Loka i la composició dels elements queda totalment relacionat amb el públic juvenil a qui va dirigit. ...

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure ...

Pastilles de regalèssia Ga-Jol

Acabem la setmana a Dinamarca, i endevineu què? Si, correcte, un sabor de regalèssia. Què esperàveu si no? Hehehe. Doncs igual que la seva ex-colònia (Islàndia), la regalèssia mentolada, amb xocolata, molt amargant amb altres elements és el seu must . No tinc gaire clar quin seria el nostre sabor... la cirera? Per allò de la piruleta Corazón i perquè sol ser un sabor molt similar a la maduixa però més intens, o potser la menta i l'eucaliptus? Segueixo sense tenir-ho massa clar. El que si que no compraria diàriament per sabor, és aquest classic de Ga-Jol, i això que aquestes llenties dolces i amargants, per mida i textura, em sembla fantàsticament bo i divertit. Però ja he vist a la web que hi ha una bona colla de sabors. Que no donc res per perdut i que segur que trobo el meu gust del Sant Grial . Ga-Jol avui dia forma part del Toms Gruppen però havia funcionat coma a empresa independent des del 1933. Són els més famosos, coneguts i bons fabricants de les monedes de re...