Avui tornem a parlar de Meiji, som a l’estiu i qualsevol envàs que porti gel o gelats és ideal per aquest final de més horrible, calorós (encara ha sigut prou fresquet...) i anormal (ha quedat clar el que en penso de l’estiu? Gràcies).
Les gomes de xocolata (cobertura blanca de fet) són petites gomes de sabors, en aquest cas, gomes de maduixa, cola i raïm cobertes d’aquesta xocolata blanca pintada de color pastel segons el sabor. L’apunt final a la bola és l’afegit d’un abrillantador (cera d’abella o un derivat alimentari) per donar-li aquest “brill perlat”.
Encara que pels dibuixos, m’imaginava alguna cosa més àcida i fresca, que portes dextrosa o xylitol com els xiclets, per exemple, però no. No té res que em recordi que són sabors de gelats més enllà de les tres copes il·lustrades de la caixa.
No és el millor que he provat de Meiji, ans el contrari, tendeix a ser un dels pitjors productes que he provat. Si, serà molt probablement aquesta cobertura amb poc sabor i la minúscula goma interior que s’enganxa abans no tens l’oportunitat d’assaborir-la. Les he provat totes tres, i n’havia fet foto per comentar-les posteriorment una per una. Però no fa falta, tots tres sabors estan per sota de l’esperat, i no ho tornaria a comprar, sols m’ho tornaria a menjar si m’ho regalen o em conviden.
Nota: Mirant altres caixes i combinacions de sabors diferents, he vist que aquestes caixes no són les característiques de la col·lecció de gomes toves xocolatejades, sinó que correspon a unes sèries més “experimentals” i de marketing. Els originals, els que crec que val la pena provar, són els Gummy Choco de tub com els que podeu veure a la imatge d’aquí sota.
No és el millor que he provat de Meiji, ans el contrari, tendeix a ser un dels pitjors productes que he provat. Si, serà molt probablement aquesta cobertura amb poc sabor i la minúscula goma interior que s’enganxa abans no tens l’oportunitat d’assaborir-la. Les he provat totes tres, i n’havia fet foto per comentar-les posteriorment una per una. Però no fa falta, tots tres sabors estan per sota de l’esperat, i no ho tornaria a comprar, sols m’ho tornaria a menjar si m’ho regalen o em conviden.
Les boles de cola, que podrien ser de caramel o café perfectament.
Els de raïm, que la gràcia és que per ells és un sabor clàssic i aquí és més aviat una raresa.
Nota: Mirant altres caixes i combinacions de sabors diferents, he vist que aquestes caixes no són les característiques de la col·lecció de gomes toves xocolatejades, sinó que correspon a unes sèries més “experimentals” i de marketing. Els originals, els que crec que val la pena provar, són els Gummy Choco de tub com els que podeu veure a la imatge d’aquí sota.
Foto de Cybele, autora del Candy Blog
Foto de Candy ware house
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada