Passa al contingut principal

Sushi Candy

Avui he anat a parar a un blog suec que no coneixia. Buscava sushi per altres coses, però quan he vist com de dolç i llaminer era tot plegat, m’han vingut unes ganes terribles de compartir-ho amb vosaltres. Les imatges i les explicacions les podeu trobar en suec i anglès a Pysselbolaget. Jo intentaré fer-ne una traducció amb comentaris:


Els suecs tenen la tradició de deixar a la mainada menjar dolços els dissabtes (aqui, al contrari, els droguem cada dia amb sucre i xocolata, hehehe). Un bonic dissabte d’agost del 2013, la Karin i la Freja van fer un taller amb gomes i núvols.


La majoria de gomes les podeu comprar a granel a les botigues, sincerament, ara no recordo quina NO podeu trobar… vaja, que tot ho teniu i fins i tot podeu crar-ne de formes rares i tot per sorprendre la gent.


El que és important, perquè la cosa tingui aspecte de sushi (si, això farem!), és que la majoria de formes siguin com corretges o cintes. O una part plana per poder-hi apilonar altres parts.


Si les peces són massa llargues, talleu-les. De fet, jugueu partint els dolços per la meitat, ajunteu diferents sabors… hi ha milers de combinacions!


Un cop acabeu de muntar les peces, busqueu una bona safata de fusta (una simple planxa de fusta de 3 centímetres de gruix també serveix) per posar-los imitant les cartes del restaurant). La manera COM es posen les coses és molt important a la cultura oriental!


Hi ha una marca, la Kracie, que ja he comentat recentment un dels seus productes aquí, que també té un kit per fer sushi dolç. Aquest però, ja ve tot preparat i per tant, no hi ha tanta imaginació ni experimentació amb els dolços que no són fets ni pensats expressament per fer sushi dolç. Jo recomano perdre uns quants minuts a la botiga comprant rareses.


També hi ha altres webs on podeu trobar material i idees d'aquestes: WikiHow, Jordan & Dillan, Ninja Baking, The cutest little house o a la mateixa Pysselbolaget. Fins i tot, podeu buscar vosaltres mateixos "candy sushi" o "sushi candy" per trobar el més nou i original.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Caramels farcits de mel Woogie

Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure

Energy Pop de Cerdán

Ja fa molt de temps d'això, alguns potser no coneixíeu el blog encara, però Cerdán és una empresa de caramel amb pal, tipus chupa chups amb molta trajectória. Ho vaig comentar amb un xupa molt famós, el Conde Dracula , que porta xiclet a l'interior i avui, tocarà una novetat peculiar. No és peculiar el concepte energy , ni les versions de la cafeïna amb taurina que han tret empreses de dolços després del boom Red Bull, però si que ho és, dins del sector, tenir un xupa focalitzat només a aquest valor afegit. Amb un parell de cerques a internet, l'he pogut veure al costat de l' Hèctor Barberà , pilot de Moto GP . El sabor és acceptable, m'agrada el toc d'acidesa que  porta i el ginseng que hi han afegit. Comparant la Red Bull amb el xupa, amb el mateix gramatge, ens dona un producte ideal per aguantar un dijous universitari, una festa... o un matí tortuós de feina.

ISM 2014

Hola! Sant tornem-hi, un altra actualització del bloc amb moltes imatges, de ja fa quasi un mes... la fira ISM de Köln (Colònia, Alamània). Aquest any, siguen més previsor que l' any passat , vaig visitar la fira amb dos dies, molt més tranquil i amb possibilitat de parlar amb algunes persones sobre els productes que fan i futures novetats que estan en caure. Tot això ho aniré posant més endavant, ara però, anem a veure imatges de la fira, i anècdotes, moltes anècdotes. Entrada a la fira amb un sol poc normal per l'època, recordem, va ser finals de gener a la Koelnmesse . Comencem amb Austria, que ha mantingut la mateixa gràfica que l'any passat. Quan una cosa funciona, més val no tocar gaire res, com per exemple, han introduit el cercle vermell a sobre els stands on l'any anterior hi havia una mena de cortina de fils blanc. Ho podeu veure i comparar aquí . Gran Bretanya segueix amb la seva mania de posar la union flag a tot arreu . Per altra banda,