Bicentury és una marca que fa temps que veig al super, no l’agafo mai perquè entra dins d’aquestes marques que potencien valors com fibra, light i baix en tot per no engreixar ni un mil·límetre el ventre. I quan un va amb bici, el que li fa falta és ben el contrari… però ençà que tinc el blog, hi paro força més atenció (així que aviso que d’ara endavant, hi poden haver entrades «dietètiques», vejam quan dura).
La barreta d’avui, entra a la col·lecció Sarialís, una marca que com podeu deduir pel nom, conté un alt percentatge de fibra. Si creus que en té poc, com a novetat, hi ha la Sarialís+, que conté multicereals i en una quantitat molt generosa.
A la primera queixalada, ja començo a notar aquella xocolata insípida (carregada, aixó si, de vitamines: A, D, E, B1, B6, B9-àcid fòlic, B12, biotina i àcid pantotènic) típica d’aquests productes i que, al revés d’alguns productes banyats de xocolata, el que salva la valoració de la barreta és aquesta massa de milti-cereal airejada que hi ha a l’interior. No en tornaré a menjar, ja ho deixo ben clar. No és el meu tipus de producte, però reconec que forma part d’un mercat molt suculent per les empreses, doncs hi ha un públic molt fidel darrere.
Bicentury, per sorpresa meva, és una empresa arrelada al nord del país, al costat de Girona a un poble: Quart (si, l’he buscat al Google maps). La seva línia de fabricació, des dels anys 80, ha sigut fusionar la industria farmacèutica amb l’alimentària creant productes snack saludables per la gent obsessionada amb el seu pes i figura. A continuació, unes imatges de la fàbrica i del laboratori I+D
La barreta d’avui, entra a la col·lecció Sarialís, una marca que com podeu deduir pel nom, conté un alt percentatge de fibra. Si creus que en té poc, com a novetat, hi ha la Sarialís+, que conté multicereals i en una quantitat molt generosa.
A la primera queixalada, ja començo a notar aquella xocolata insípida (carregada, aixó si, de vitamines: A, D, E, B1, B6, B9-àcid fòlic, B12, biotina i àcid pantotènic) típica d’aquests productes i que, al revés d’alguns productes banyats de xocolata, el que salva la valoració de la barreta és aquesta massa de milti-cereal airejada que hi ha a l’interior. No en tornaré a menjar, ja ho deixo ben clar. No és el meu tipus de producte, però reconec que forma part d’un mercat molt suculent per les empreses, doncs hi ha un públic molt fidel darrere.
Bicentury, per sorpresa meva, és una empresa arrelada al nord del país, al costat de Girona a un poble: Quart (si, l’he buscat al Google maps). La seva línia de fabricació, des dels anys 80, ha sigut fusionar la industria farmacèutica amb l’alimentària creant productes snack saludables per la gent obsessionada amb el seu pes i figura. A continuació, unes imatges de la fàbrica i del laboratori I+D
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada