Si d’un toffee s’ha parlat molt a Espanya, és del Toffers de El Caserío de Tafalla, una empresa nascuda a Tafalla (útimament portem cada poble al blog que aviat superarem El Foraster) de la mà de Jesús Ramírez, qui fa 50 anys va fundar l'empresa empès per als coneixements que havia adquirit anteriorment "de gira" per França. A més a més, és una empresa que es mou molt bé per les xarxes socials, especialment destaco la llista de Spotify que ha creat per als Toffers, aplaudiments.
Els Toffers vénen embolicats en aquest paper negre que es veu a la imatge, unes fulles laterals purament ornamentals i una tipografia decorada amb el mateix ornament floral. Toffers es veu clarament, molt abans que el nom del fabricant.
Un cop obert, un caramel quadrat i amb una mica de michelin per tots costats, és a dir, oposat a l’efecte skinny que tenen els Halls, hi trobem aquest toffee semi-tou de xocolata. Ep, apunteu, boníssim. No m’ho esperava però el 20% de cacau que diu que porta, es nota. La mastegabilitat és força acceptable, no és descaradament enganxós com aquells Eclair que vam comentar fa temps i deixa un regust de xocolata a la boca molt agradable. Alerta, lluny de deixar-te tip, desperta molt la gana.
De moment, només he tastat el de xocolata però ja m’he apuntat els altres tres sabors: taronja, maduixa i menta-regalèssia. Amb una mica de sort, a finals d’any els haurem provat. No són difícils de trobar i val la pena provar-los, jo ho recomano i ja sabeu que si us ha agradat el mateix que a mi fins ara, aquest no us pot decebre.
De moment, només he tastat el de xocolata però ja m’he apuntat els altres tres sabors: taronja, maduixa i menta-regalèssia. Amb una mica de sort, a finals d’any els haurem provat. No són difícils de trobar i val la pena provar-los, jo ho recomano i ja sabeu que si us ha agradat el mateix que a mi fins ara, aquest no us pot decebre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada