Reineta és una marca de caramels Basca, concretament a Zarautz (Guipúscoa) on podem trobar moltes coses interessants com l'alcalde de Bildu (2014), l’estadi d’Anoaeta o el Txindoki (una muntanya amb una punta final molt potent, visible des de molts punts del país basc, i fàcilment ascendible: 1346m)
Segurament, la bellesa d’aquest paisatge interfereix en l’ànim dels treballadors que des del 1927 fabriquen, com si fos el primer dia, caramels, piruletes i gomes (potser, això del paisatge, els importa ben poc, jo què se). Potser no heu provat Reineta, però si heu comprat caramels de marca blanca al Carrefour, DIA, Eroski, Auchan… probablement els caramels fossin seus.
Embolicat amb un paper groc ataronjat, molt retro, provo el caramel de mel amb mentol lleugerament tenyit d’un marró cafè, com si es tractés d'un caramel d'herbes (vegeu el Ricola que vaig comentar aquí fa un any). El sabor no m’ha sorprès, és bastant comú i d’alguna manera ha sigut poc intens. Hi havia refrescant? Si, també hi havia el toc de mel adequat, però tot es queda a la porta de la glòria. Li falta una mica de tot per ser un bon caramel.
Tornem a parlar de caramels de mel. Un clàssic al bloc, com sabeu, després de parlar dels farcits de Gerio (el gran i el petit ), els que importa Arcor sota el nom de Misky , els francesos de Culture Miel ara tocaria una versió de l'est. El caramel farcit italià ve embolicat en doble llaç, i d'un color molt clar. Vistós i elegant amb la informació mínima que s'exigeix a un producte d'aquestes característiques: Honey filled . Un filled que, de tots els que hi ha a la bossa de 225 grams, pocs compleixen el que considero un bon farcit. D'haver-n'hi, n'hi ha, tot s'ha de dir, però no suficient per repetir o recomanar-vos-el. Crec que he comentat alternatives al bloc que poden estar més a l'altura d'un caramel de mel. Llàstima, perquè us ho dic amb sinceritat, la presentació d'aquests caramels és per treure's el barret. Woogie , és una marca de la distribuïdora austríaca Gunz . Només cal veure la seva web per veure
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada